Vi presenterar stolt en bra Clear Round!
-En välutrustad hästtransport med långa garantier och hög kvalité.

Alla som har ridit Clear Round vet vilken bra känsla som infinner sig. Just den här känslan sökte vi när en av Europas största producenter fick i uppgift att ta fram den optimala hästtransporten.

Säkerhet, trygghet och kvalité är viktigt för oss. Clear Round är ett komplett hästsläp med långa garantier och hög säkerhet till ett bra pris.

Säkerhet
Att resa säkert med sin häst är släpets viktigaste uppgift. Det har vi tagit fasta på. Därför har vi i standardutrustningen exempelvis säkerhetsbommar, tredje högt bromsljus och ett speciellt säkerhetsdrag som motverkar sladd och vobbel.

Trygghet
Clear Round innebär ett tryggt ägande. Med 5 års fabriksgaranti och 20 års golvgaranti kan du känna dig lugn och koncentrera dig på det som är viktigt, din häst.

Kvalité
Clear Round är uppbyggt helt utan organiskt material i aluminium och glasfiber och kan därför inte ta till sig fukt. Golvet i aluminium är kompletterat med en isolering för att minska vägljud och ge hästen en tyst och behaglig resa. Chassi och övriga komponenter kommer från kvalitativa leverantörer som AL-KO Kober och Knott.Clear Round kommer att säljas via återförsäljare runt om i Sverige, och vi söker i skrivande stund återförsäljare och serviceverkstäder.

“Vi är väldigt stolta och glada över nya Clear Round. Det här är en produkt och ett erbjudande som vi känner att vi verkligen kan stå för och som vi hoppas ska växa sig till ett av de mest köpta hästsläpen.”, avslutar Erik och Elin Elg hos generalagenten Givetorp Equestrian.